Infinite Blackjack

Infinite Blackjack is eigenlijk hetzelfde als de gewone blackjack met 1 groot voordeel: er is altijd plaats aan de tafel. Er kunnen dus een oneindig (Infinite) aantal spelers deelnemen. 

Infinite Blackjack spelen

Het probleem kent iedere blackjack liefhebber wel. Je wilt je favoriete kaartspel spelen in het (online) casino maar alle boxen zijn constant bezet. Met de Live Infinite Blackjack is dat voor altijd verleden tijd. Er is namelijk altijd plaats! De spelregels voor Infinite Blackjack zijn eigenlijk gelijk aan de blackjack zoals je die waarschijnlijk wel kent. Het grote verschil is dat alle spelers beginnen met dezelfde 2 initiële kaarten. Vervolgens neem jij zelf je beslissingen.

Infinite Blackjack dealer Evolution
 • Software: Evolution
 • Soort spel: Live Blackjack variant
 • Minimale inzet: €1
 • Maximale inzet: €2500
 • RTP: maximaal 99.47%
 • RTP sidebets: van 94.12% tot 96.30%

Kopen of passen

Jij beslist dus zelf of je een kaart koopt, past, dubbelt of spitst. Je moet Infinite Blackjack dus eigenlijk net zo spelen als de normale live blackjack met een goede basisstrategie. Je krijgt een uitstekend RTP (Return to Player of uitbetalingspercentage) van 99.47%.

Side Bets bij Infinite Blackjack

Zoals bij veel blackjack varianten heb je hier ook weer de optionele side bets. Erg spannend om een extra gokje te wagen, maar wel met veel mindere RTP’s. Speel ze dus gerust een keer, maar niet te vaak want dan kan het je veel geld kosten. Lees hieronder wat de 4 verschillende side bets zijn:

21+3: De 21+3 is een side bet met een RTP van 96.3% waarbij je een combinatie met de eerste 3 kaarten moet maken (2 van jou en 1 van de dealer). Dat kan een flush, straat of 3-of-a-kind zijn. Verdien hiermee tot 100x je inzet als je 3 gelijken hebt (Suite Trips). Check de tabel voor alle uitbetalingen

Any Pair (willekeurig paar): Dit is een side bet met een RTP van 95.90% waarbij je er op gokt dat jouw eerste 2 kaarten een paar vormen. Bijvoorbeeld 2 boeren of 2 tienen.

Hot 3: Hot 3: Met de Hot 3 sidebet bij Infinite Poker met een RTP van 94.601% win je als het puntentotaal van jouw eerste 2 kaarten en de open kaart van de deler samen 19, 20 of 21 punten bedraagt. Hiermee kan je tot 100x je inzet winnen. Check de tabel voor alle betalingen.

Bust It: De Bust It side bet heeft een RTP van 94.12% en moet je dus eigenlijk nooit spelen (of je moet snel van je geld af willen). Win tot 250x je inzet als de bank zich dood koopt met acht of meer kaarten. Check ook hier weer de tabel voor de exacte betalingen.

Krijg je een hand van zes kaarten met een totaal aantal punten van 21 of minder? Dan win je automatisch. Ook als de dealer blackjack heeft en ook als jij je kaarten gesplitst hebt. Dit heet de Six Card Charlie regel.

Basisregels

 • Dubbelen kan met iedere 2 kaarten maar niet na splitsen.
 • Splitsen mag met 2 kaarten van dezelfde waarde (maximaal 1x).
 • De bank moet altijd passen met 17 punten of meer.
 • Op gesplitste azen krijg je maximaal 1 kaart.
 • Als de dealer een aas heeft kan je verzekeren (uitbetaling 2 tegen 1).
 • Blackjack betaalt 3 tegen 2 uit.
 • Er wordt gespeelt met 8 kaartspellen.
 • Gelijke waarde? Dan blijft je inzet staan.
 • De dealer moet met een soft 17 passen.

Conclusie Infinite Blackjack

De Infinite Blackjack is een prima spel om te spelen met een uitstekende RTP. Probeer de side bets zoveel mogelijk te vermijden want de uitbetalingen daar zijn gewoon een stuk minder op lange duur. Er is altijd plaats, dus nooit meer wachten. Nadeel is wel dat je niet op meerdere boxen kunt spelen. Daarvoor moet je een ander versie kiezen. De Infinite versie van blackjack is overigens ook beschikbaar bij Free Bet Blackjack en Power Blackjack. Wij spelen het liefst de gewone Infinite Blackjack omdat die het hoogste uitkeringspercentage heeft.

Welkom op onze website

Wij vinden het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Wat is je leeftijd?

Door je leeftijd aan te geven stem je in met ons cookiebeleid. Je bevestigt hiermee dat je bewust bent van de risico’s van kansspelen en niet bent uitgesloten van deelname (CRUKS).

Scroll naar boven